بالابر هیدرولیکی چگونه کار می‌کند؟

بالابر هیدرولیکی چگونه کار می‌کند؟

بالابر هیدرولیکی سیستم شناخته شده‌ای است که در انواع آسانسورها در سراسر جهان (در کنار سیستم‌های تراکشن لیفت) و همچنین حجم عظیمی از ماشین آلات و تجهیزات به کار گرفته می‌شود. به عبارت دیگر، در همه این دستگاه‌ها، برای تغییر ارتفاع از اصول بالابر هیدرولیکی استفاده می‌شود. اما آیا می‌دانید بالابر هیدرولیکی چگونه کار می‌کند؟

برای دسترسی سریع به بخش‌های مختلف مقاله، روی عنوان موردنظر کلیک کنید:

بالابر هیدرولیکی چیست؟

برای پاسخ به بالابر هیدرولیکی چگونه کار می‌کند؟ ابتدا باید پرسید بالابر هیدرولیکی چیست؟؛ بالابر هیدرولیکی وسیله‌ای است که برای بالابردن اجسام استفاده می‌شود و اصول پایه عملکرد آن این چنین است: با استفاده از فشاری که روی مایع درون سیلندر ایجاد می‌کند، پیستون را به سمت بالا حرکت می‌دهد و جسم را جابجا می‌کند.

سیستم‌های هیدرولیک کاربردهای خیلی زیاد و متنوعی دارند. آنها در سیستم ترمز خودرو، لیفتراک، پرس، آسانسور و پمپ استفاده می‌شوند. با این حال، همه آنها بر اساس اصول واحدی کار می‌کنند.

 

تعریف بالابر هیدرولیکی

برای این‌که بدانید بالابر هیدرولیکی چگونه عمل می‌کند؟ لازم است اجزای اصلی بالابر هیدرولیک را بشناسید.

اجزای اصلی بالابر هیدرولیک

  • یک سیلندر هیدرولیک که یک پیستون را در بر می‌گیرد
  • مخزنی برای ذخیره‌سازی روغن
  • پمپی برای تولید انرژی برای حرکت سیال
  • موتوری برای تولید نیروی مکانیکی
  • دریچه‌هایی برای دستکاری جریان سیال

معمولاً بالابر هیدرولیک دارای یک اتاق ماشین است که پمپ، سیال و موتور در درون آن قرار می‌گیرند، بنابراین ممکن است به فضای بیشتری از آن‌چه در ابتدا به نظر می‌رسد نیاز داشته باشد. البته انواعی نیز وجود دارند که بدون اتاق ماشین (MRL) هستند و در فضا صرفه‌جویی می‌کنند.
مطالب پیشنهادی: هزینه‌های تعمیرات و نگه داری بالابر هیدرولیکی

کاربرد بالابر هیدرولیکی

قبل از این‌که به بررسی چگونگی کار کردن بالابر هیدرولیکی بپردازیم باید بدانید که بالابرهای هیدرولیکی در صنایع زیادی به کار میروند. آنها در صنایع خودروسازی، حمل و نقل، ساخت و ساز، حذف ضایعات، معدن و صنایع خرده فروشی مورد استفاده قرار می‌گیرند. دلیل کاربرد گستره آنها هم این است که به راحتی می‌توانند افراد و کالاها را بالا و پایین بیاورند. این بالابرها همچنین گزینه مناسبی برای منازل هستند. با توجه به قیمت مناسب و ایمنی آنها، میزان استفاده از بالابر هیدرولیک در منازل نیز رو به افزایش است.

دلیل ارجحیت تجهیزات بالابر هیدرولیک بر سایر انواع تجهیزات بالابر، این است که بسیار قابل اعتماد هستند و همچنین در اکثر موارد نگهداری آنها آسان است. انواع مختلفی از تجهیزات بالابر هیدرولیکی موجود است، مانند بالابر قیچی، بالابر دو پایه، بالابر چهار پایه و بالابر چرخ فلکی. هر نوع بالابر هیدرولیک برای کاربرد خاصی طراحی شده است و بنابراین برخی از انواع آن در یک صنعت رایج‌تر از صنعت دیگر هستند.

بیشترین صنعتی که از بالابرهای هیدرولیک استفاده می‌کند، صنعت ساختمان‌سازی است. بالابر هیدرولیک به عنوان اجزاء لیفتراک و سایر ماشین‌آلات حمل و نقل، نقشی محوری در این صنعت ایفا می‌کند. همچنین در اکثر موارد، این دستگاه را می‌توانید با وسایل نقلیه و سایر ماشین آلات ادغام کنید. به همین دلیل برای ساختمان‌سازی و سایر صنایع بسیار ارزشمند هستند.

کاربرد بالابر هیدرولیکی

 

 

علاوه بر این، بالابر هیدرولیک در وسایل نقلیه عمومی و مکان‌های عمومی هم کاربرد دارد. در اتوبوس‌ها و ون‌ها از بالابرهای هیدرولیک برای سهولت دسترسی استفاده می‌کنند. در خانه‌های سالمندان و بیمارستان‌ها از این دستگاه‌ها برای بالابردن بیماران، سالمندان و یا جایجایی بار استفاده می‌شود. ارتش هم از بالابرهای هیدرولیک در وسایل نقلیه زرهی برای تسهیل بارگیری استفاده می‌کند.

ساختمان‌های قدیمی‌تر نیز هنوز از آسانسورهای هیدرولیک استفاده می‌کنند، اگرچه به دلیل محدود بودن مسافت، این آسانسورها، در طول سال‌ها به طور گسترده با آسانسورهای الکتریکی جایگزین شده‌اند، اما هنوز کاربرد دارند. استفاده از آن‌ها در ساختمان‌های جدید هم می‌تواند مفید باشد. برای مثال، برای بای پس کردن چند پله ابتدایی ساختمان و یا جایجایی از یک طبقه به طبقه دیگر در خانه‌های دوبلکس.

خوب حالا به سراغ سوال اصلی برویم:  عملکر بالابر هیدرولیکی چگونه است؟

عملکرد بالابر هیدرولیکی چگونه است؟

 

عملکرد بالابر هیدرولیکی چگونه است

اگر می‌خواهید بدانید بالابر هیدرولیکی چگونه کار می‌کند؟ باید بگوییم همه بالابرهای هیدرولیکی بر اساس اصول واحدی عمل می‌کنند. آنها برای بالابردن اجسام، پمپ روغن را به داخل سیلندر فشار می‌دهد و پیستون را (که کابین بالابر را هل داده و جابه‌جا می‌کند) به سمت بالا حرکت می‌دهند. هنگامی که بالابر می‌خواهد به ارتفاع اولیه بازگشته و به عبارتی پایین بیاید، دریچه باز می‌شود و روغن دوباره به مخزن برگردد. با توجه به برطرف شدن فشار ناشی از روغن، کابین آسانسور با استفاده از نیروی گرانشی به جای اول خود برمی‌گردد. وقتی دریچه بسته است، روغن فقط می‌تواند از مخزن به داخل سیلندر حرکت کند. اما هنگامی که دریچه باز می‌شود، روغن می‌تواند از سیلندر به مخزن برگردد.

پله توان، تامین کننده بالابرهای هیدرولیکی

موسسه پله توان یکی از برندهایی است که انواع مختلف بالابرهای هیدرولیکی را با بهترین کیفیت و قیمت عرضه می‌کند. این برند متشکل از افراد متخصص و باتجربه‌ای است که می‌توانند به شما کمک کنند برای هر مکانی که نیاز دارید، بالابر مناسب تهیه کنید. رضایت مشتری یک از اصولی است که پله توان به آن پایبند است.

اگر فکر می‌کنید برای منزل یا کارگاه خود به بالابر هیدرولیکی نیاز دارید، می‌توانید با شماه‌های زیر تماس گرفته با متخصصان ما در ارتباط باشید.
09122130513 09123833854

شما می‌توانید با مقاله «بالابر هیدرولیکی در تهران» با ما همراه باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 15 میانگین: 4.4]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.